DJELUJ ODMAH

i zaštiti integritet sporta

Sve što trebate znati

Neka od najčešćih pitanja. Za više informacija kliknite na ikone.

MORATE LI NEŠTO PODUZETI PRIJE PODNOŠENJA PRIJAVE?

Svjesni smo da je podnošenje prijavevrlo važna odluka za vas. Imajući to na umu, preporučujemo da pažljivo pročitate tekst prije podnošenja prijave kako biste razumjeli svoja prava i odgovornosti.

Ako želite zatražiti dodatne informacije prije podnošenja prijave kršenja antidopinških pravila, slobodno se obratite službeniku za prikupljanje, procjenu i korištenje podataka Službe za antidoping Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo
putem e-maila: prijava-doping@hzjz.hr
ili na telefon: 01 46 27 932.

TKO MOŽE PODNIJETI PRIJAVU?

Svatko može podnijeti prijavu. Ako ste otkrili, identificirali, prisustvovali, saznali ili imate opravdane razloge sumnjati na kršenje antidopinških pravila, javite nam se!

Nije bitno jeste li sportaš, trener ili roditelj, član pratećeg osoblja, menadžer ili obnašate upravljačku funkciju u nekoj od sportskih struktura. Ako vidite prekršaj, javite nam!

ŠTO SE DOGAĐA KADA PODNESETE PRIJAVU?

Vaša će prijava biti proslijeđena službeniku za prikupljanje, procjenu i korištenje podataka iz prijave. Službenik za prikupljanje, procjenu i korištenje podataka vas može kontaktirati vezano za dodatne informacije. To može značiti dopisivanje putem e-pošte, telefonski pozivi i / ili intervjui licem u lice.

Službenik za prikupljanje, procjenu i korištenje podataka može provesti i dodatna istraživanja. Budite uvjereni da ćete biti anonimni tijekom ovog postupka, ako to želite.

Prijava dopinga

Pošalji e-mail. Sva polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.
Ukoliko želite da vas povratno kontaktiramo, u polje ‘e-mail’ unesite željenu adresu

  • Povucite datoteke ovdje ili
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.