Menu

Edukacijska predavanja

Oprečno uvriježenom mišljenju koje ističe samo važnost dopinških kontrola i testiranja, edukacijska predavanja imaju i te kako bitnu ulogu u prevenciji dopinga i stvaranju antidopinške kulture - kako među aktivnim sportašima tako i u općoj populaciji.

Iako su samo jedno od načina za postizanje tog cilja, vrlo vrijedno su oruđe.

Sama edukacijska predavanja neće nužno spriječiti nekog sportaša da posegne za dopingom, no njima se žele postaviti nova mjerila vrijednosti u sportu - trajne vrijednosti koje će u svakom slučaju pomoći sportašima, sportskim djelatnicima i mladima u odluci da izbjegnu doping.

Mnoge reprezentacije, sportski klubovi i škole prošle su našu edukaciju, želite li i vi naučiti više, prepoznati opasnosti uzimanja dopinga, upoznati se s višestrukim posljedicama koje donosi pozitivan dopinški test, rezervirajte predavanje

putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
nazovite: +385 (0)1 46 41 278
ili pošaljite faks: +385 (0)1 23 70 992

Sve što se od vas očekuje je to da nam osigurate prostor u kojemu ćemo održati predavanje. Praksa naše Službe je da uvijek izlazimo u susret sportašima na način da odlazimo na mjesto i u vrijeme koje vama odgovara. Također vam možemo ponuditi predavanje u našem prostoru HZTA.

RollUp2OnWhite003

na vrh članka